MSD Animal Health

Intervet Oy

MSD Animal Health Intervet Oy on Suomen johtavia eläinlääkeyrityksiä. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita eläinten ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tuotetukea tarjoaa tarvittaessa MSD Animal Healthin maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto.

Päätuoteryhmät ovat eläimille tarkoitetut rokotteet sekä lääkevalmisteet, joista tärkeimmät ovat loislääkkeet, sydänlääkkeet, hormonivalmisteet ja antimikrobilääkkeet.

MSD Animal Health Intervet Oy:n sivulle.


Luotettava yhteistyökumppani kohti kokonaisvaltaista eläinten terveyttä

MSD Animal Health on maailmanlaajuinen, tutkimukseen keskittyvä yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi eläinlääkkeitä sekä niihin liittyviä palveluja. Tuoteportfoliomme on yksi eläinlääketeollisuuden innovatiivisimmista ja se kattaa kaikki yleisimmät tuotanto- ja lemmikkieläinvalmisteet. Valikoima koostuu sekä sairauksien hoitoon että ennaltaehkäisyyn tarkoitetuista valmisteista.

Olemme tulevaisuutta ennakoiva, päämäärätietoinen ja monialainen yritys, jolla on vahva, tieteellisesti tutkittu tuotevalikoima. Pyrimme jatkuvaan maailmanlaajuiseen kasvuun. 

Markkinoimme tuotteitamme menestyksekkäästi yli 140 eri maassa yli 50 toimistoista käsin ja lisäksi verkostoomme kuuluu tuotantolaitoksia sekä tutkimus- ja kehitysyksiköitä ympäri maailmaa.

Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja edistää heidän menestymistään. Haluamme ansaita toiminnallamme asiakkaidemme luottamuksen joka päivä. Liiketoimintamme ydin on asiakastyytyväisyys, joten kuuntelemme tarkkaan sidosryhmiemme edustajia. Tuotamme innovatiivisia, korkealaatuisia ja ratkaisuun tähtääviä tuotteita sekä palveluja tuotanto- ja lemmikkieläimille. 

Päämäärämme on, että eläinlääkärit, tuottajat ja eläintenomistajat valitsevat meidät yhteistyökumppanikseen, koska tuotamme johdonmukaisesti korkeinta mahdollista laatua ja toimimme ammattimaisesti sekä rehellisesti.

MSD Animal Health - kotisivulle

Yhteystiedot

MSD Animal Health
Intervet Oy

Postiosoite:
PL 86
02151 Espoo

Keilaranta 3
02150 Espoo

Sähköposti: info_ah_finland@merck.com

Keskuksen puhelinnumero: 010 2310 750

Koiran penikkatauti